KO Apartment
Ra'anana

סטטוס הושלם

מיקום  רעננה

שטח 90מ"ר

קטגוריה  מגורים

קרדיט

צילום: שי אפשטיין

 

 

אור בוקר מלטף מזמין פנימה; החלל פתוח, רחב ובהיר, משרה שלווה כבר מן הכניסה אליו. אפשר להשאיר את הכל מאחור, נשימה, רגיעה, הגעת הביתה. דירה זו, המשתרעת על פני 90 מ"ר תוכננה עבור זוג צעיר עם תינוקת בדרך; המטרה הייתה ליצור חלל נעים, מרגיע, נקי וקל לתחזוקה. עקב העדפת הלקוחות להשאיר את החלוקה הקיימת כפי שהיא, התמקדנו בתכנון מחדש של אזור היום (מטבח, פינת אוכל, חדר מגורים) ושינוי של חדרי הרחצה. מן הכניסה אל הדירה, נחשף חלל פתוח ורחב הכולל את חדר המגורים ופינת האוכל. מבט מהנוף העירוני המהול בירוק נשקף מחלון גדול בקצה חדר המגורים. מימין, אלמנט נגרות המורכב מפסי עץ לבנים תוחם את המטבח ומסתיר אותו לחלוטין משאר החלל. הנגרות מטפסת מעלה מן הרצפה, מתקפלת, הופכת למשטח עבודה ושוב מתקפלת מעלה עד לתקרה. האפקט האופטי הנוצר כתוצאה מרצף פסי החומר ופסי האור יוצר מראה מרצד המוסיף קלילות לחלל, מסה מול ריק, מוחשי מול מתמסמס. ממול, משטח קוריאן לבן נמתח לאורך הקיר: הארון הנמוך מתחיל בקצה הפנימי ביותר של המטבח, עובר דרך אזור פינת האוכל ומסתיים בחדר המגורים. אלמנט ארוך והמשכי אשר קושר יחד פונקציות שונות המתקיימות זו לצד זו בחלל פתוח אחד. פלטת הצבעים של הבית משתנה לאורך היום: גוונים בוהקים וחמים של לבן בשעות הבוקר, הופכים עם ערב לגוונים עדינים ורכים של אפור ואפרסק.

[unex_ce_button id="content_w830aa7zd" button_text_color="#ec685b" button_font="light" button_font_size="24px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#ec685b" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ec685b" button_border_hover_color="#ec685b" button_link="/contact" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Get in touch![/ce_button]