YIO Attic
Alonei Aba

סטטוס הושלם

מיקום  אלוני אבא

שטח 62מ"ר

קטגוריה מגורים

קרדיט

צילום: ליאור סטורלזי

 

 

עלית הגג תוכננה כממלכה לשלושה בנים: שלושה אחים צעירים בגילאים 4-10. החלל הבסיסי הוכן ונסגר בעת בנית הבית ויועד להיפתח ולעבור שיפוץ כשהבנים יהיו גדולים מספיק כדי להשתמש וליהנות ממנו. הוריהם ביקשו שלושה חדרי שינה, חלל משותף למשחק ולמידה וחדר רחצה. בהתחשב בקיומו של גג משופע ועל כן בגיאומטריה זויתית של נפח ניתנה תשומת לב מיוחדת לחלוקה הנדרשת באופן שתמקסם את נתוני הקונטור הקיים. פרטי נגרות שתוכננו ועוצבו במיוחד מנצלים את החללים הנמוכים ביותר (<180) לאחסון, ומשאירים את המרחב הגבוה יותר לפעולות מגוונת: ריצה, משחק, ישיבה, עמידה וכמובן - קפיצה! מדרגות קלות המחברות בין קומת הקרקע ועלית הגג, עשויות מתכת צבועה לבן ומדרכי עץ. הן תוכננו כאלמנט מקשר שאינו אטום, המאפשר המשכיות ויזואלית בין המפלסים תוך יצירת תחושה של קלילות, ניקיון ופשטות.

Y02Y02
Y03Y03
Y07Y07
Y13Y13
Y14Y14
Y15Y15
Y12Y12
Y01Y01
[unex_ce_button id="content_w830aa7zd" button_text_color="#ec685b" button_font="light" button_font_size="24px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#ec685b" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ec685b" button_border_hover_color="#ec685b" button_link="/contact" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Get in touch![/ce_button]